36.860,00 rsd

Categories: ,

Description

Sinusni inverter P 2000 je vrsta pretvarača snage koji je sposoban da pretvara DC (jednosmernu struju) u AC (izmeničnu struju) struju. Ima maksimalni izlazni kapacitet od 2000 vata i dizajniran je za korišćenje sa 12-voltnim DC izvorima napajanja kao što su baterije.

Evo specifikacija i opisa Sinusnog invertera P 2000:

Izlazna snaga: 2000W kontinuirano, 4000W vrhunac

Ulazni napon: 12V DC

Izlazni napon: 220V AC

Oblik signala: Čisti sinusni val

Efikasnost: 85%

Zaštita od preopterećenja: Da

Zaštita od prenapona: Da

Zaštita od niskog napona: Da

Zaštita od kratkog spoja: Da

Dimenzije: 400 x 200 x 100 mm

Težina: 6,2 kg

Sinusni inverter P 2000 je dizajniran za korišćenje u različitim aplikacijama, uključujući napajanje većih elektricnih uređaja, kućnih aparata, električnih alata i čak malih klima uređaja. Čisti sinusni val signala osigurava da inverter obezbeđuje čistu i stabilnu snagu, što je od suštinske važnosti za osetljivu elektroniku kao što su laptopovi i medicinska oprema.

Inverter takođe ima različite mehanizme za zaštitu, poput zaštite od preopterećenja, prenapona, niskog napona i kratkog spoja, što osigurava sigurnost povezanih uređaja i samog invertora. Kompaktna veličina i lagani dizajn Sinusnog invertera P 2000 čine ga jednostavnim za transport i upotrebu u različitim okruženjima, uključujući kampovanje, putovanja i situacije u slučaju vanrednih situacija.

Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll